Aktiviteetit

Joskus sitä tuntuu, että olisi mukava vähän puuhastellakin. Ei silleen vakavasti, vaan nauttien. Alla muutama esimerkki tarjonnastamme. Tulossa on vielä paljon lisää, ja jos toivotte paikalle esim. pellekoulun tai muuta aktiviteettia, me fiksaamme nekin. Ja tarpeen tullen voit kysyä lisäehdotuksia meidän tapahtumayksiköltä.
  • Geokätköily
  • Pihaolympialaiset
  • Live Karaoke
  • Escape room
  • Jazzia&sketsiä

Geokätköily

Photo by Himesh Kumar Behera on Unsplash

Joukkuekilpailu, jossa älypuhelimia ja GPS-koordinaatteja apuna käyttäen kilpailijat etsivät maastosta rasteja. Rasteista voi esimerkiksi muodostua sana tai lause, joka on koulutuspäivälle keskeinen tai työyhteisölle muuten merkityksellinen. Joukkueet kisailevat siitä mikä joukkue selvittää kyseisen sanan/lauseen ensimmäisenä.

Pihaolympialaiset

Photo by Andy Hall on Unsplash

Leikkimielinen joukkuekilpailu, mitä kummallisimpien lajien parissa! Lajeina voi olla vaikkapa sokkosuunnistus, numerojuoksu, saappaan heitto tai mitä ikinä. Hauskaa yhdessä tekemistä virkistyspäiviin ja muihin yritystapahtumiin.

Live Karaoke – laula oikean ammattibändin säestyksellä

Oletko aina halunnut päästä keikalle oikean bändin kanssa? Onko karaokebravuurisi niin upea, että uskallat mennä laulamaan sen bändin kanssa? Live Karaoke on hauska ohjelmaa juhliin kuin juhliin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös laulukilpailu muodossa. Sama bändi voi huolehtia myös illan muusta musiikista.

Escape room – pakohuonepeli

Moni on mennyt Villa Andanian yläkertaan, harvempi on tullut pois. Onnistutko sinä joukkueesi kanssa ratkaisemaan arvoitukset ja pääsemään ulos sovitussa ajassa? Villa Andanian yläkertaan toteutettu pakohuonepeli voidaan ottaa osaksi muita aktiviteetteja. Sopii erinomaisesti esimerkiksi virkistyspäivien ohjelmaksi.