Villa Andania 100 v. juhlamenu
JÄÄKELLARINLOHTA JA MUSTAJUURTA M, G
Perinteistä jääkellarinlohta ja galangalla marinoitua mustajuurta
SIITAKESIENIÄ JA KOTIMAISTA MAATILAN KANAA L, G
Pariloitua kotimaista maalaiskanaa, marinoituja siitakesieniä,
paahdettua parsakaalia, sinihomejuustoa ja jäävuorisalaattia
POHJANMEREN KATKARAPUA JA FENKOLIA M, G
Katkarapua, jääfenkolia, retiisiä, talviomenaa, kyssäkaalia ja chilitomaattia
SAVUSTETTUA PUNAJUURTA JA JOGURTTIA L, G
Savustettua punajuurta, punajuurenversoja, kurpitsansiemeniä ja sitruunajogurttia
LEHTISALAATTIA JA PUOLUKKAA L, G
Revittyä lehtisalaattia ja puolukkavaahtoa kotimaisesta sadosta
MAALAISLEIPÄÄ JA APPELSIINITUOREJUUSTOA L
* * *
SAKSANHIRVEN PAISTIA GRAND VENEUR JA ROSMARIINIJUUREKSIA L, G
Viipaloitua mureaa saksanhirven paistia riistakastikkeessa,
rosmariinipaahdettuja juureksia ja karhunvadelmahilloa
* * *
UUNIOMENAKAKKUA JA KIRSIKKAISTA RUMTOPFIA L
Uuniomenakakkua ja rommilla aateloitua kirsikoista valmistettua rumtopfia