Romanttinen hääpaikka Helsingissä meren rannalla

hääpaikat helsinki meren rannalla

Villa Andania tarjoaa upeat puitteet merenrantahäille Helsingissä.

Mikä olisikaan kauniimpi paikka juhlistaa kahden ihmisen välistä rakkautta kuin romanttinen puuhuvila luonnon ja merimaiseman ympäröimänä? Huvilan suuri sali on kuin luotu hääjuhlia varten, ja yläkerran pienemmät huoneet soveltuvat erinomaisesti suureen päivään valmistautumiseen.

Hääpakettimme sisältävät tilavuokran, siivouksen, astiaston, häämenun, hääkakun, tarjoiluhenkilökunnan, pöytäliinat ja naulakot sekä yhden suunnittelupalaverin paikan päällä Villa Andaniassa. Lisämaksusta on saatavilla myös muun muassa tuolihuppuja, kangasserviettejä, telttakatokset, somistus, menutasting, hääkuvaaja, hääsuunnittelu sekä kuljetukset maalla ja merellä.

Alla voitte tutustua esimerkkeihin tarjoamistamme häämenuista, menut ovat kuitenkin räätälöitävissä toiveidenne ja häidenne teeman mukaisiksi. Sovi tutustumiskäynnistä paikan päälle ja pyydä tarjousta!

Häät Helsingissä meren äärellä on loistava valinta. Villa Andania hääpaikkana täyttää vaativimmankin asiakkaan mieltymykset. Yhdessä luotettavan, Evento Awardsin catering-sarjan voittajan Theron Cateringin kanssa ikimuistoinen hääjuhla on varmistettu.

Juhlasali  
Muoto Henkilömäärä
Luokka 50
Teatteri 60
Illallinen 75
Cocktail 120

Verannalle mahtuu 20 henkilöä ja yläkerran tiloihin 10-15 kuhunkin.

Menu esimerkkejä

AVAA MENUT PDF-MUODOSSA

Tahdon

YUZUA JA RIIMILOHTA (M, G)
Keittiömme valmistamaa perinteistä riimilohta, karamellisoitua
kantarelli-sipulihilloketta ja yuzukastiketta

MAALAISKANAA JA AGAVEA (M, G)
Tiristettyjä rapeita maalaiskananpaloja ja agavella maustettua lempeän tulista srirachadippiä

PAAHDETTUJA SAVUJUUREKSIA JA LEHTIKAALIA (L, G)
Koivulastuilla savustettuja, paahdettuja rustiikkeja säräjuureksia, metsähunajaa, paistettua lehtikaalia ja kirpeää jogurttia

KOTIJUUSTOA JA MINTTUMANSIKOITA (VL, G)
Kotijuustoa, rucolaa, tuoreita mintulla maustettuja mansikoita ja ruokosokeribalsamicoa

BATAVIASALAATTIA JA RETIISIÄ (M, G)
Bataviasalaattia ja retiisiä, paahdettua maapähkinää ja vadelmavinaigretteä

LEIPÄÄ JA SIEMENNÄKKÄRIÄ (L)
Uunituoretta moniviljaleipää, keittiömme valmistamaa siemennäkkäriä ja rosmariinivoita

***

MUREAA RANSKALAISTA PATAPAISTIA JA KONJAKKIKASTIKETTA (L, G)
Tuoreiden juureksien kanssa mureaksi haudutettua naudanpaistia, valkosipuliperunoita ja konjakilla ryyditettyä paistinkastiketta

***

VADELMAA JA TUOREJUUSTOA (L)
Theron Bakeryn valmistamaa vadelma-tuorejuustokakkua

 


Kyllä 

SIIKAA JA SAARISTOLAISLEIPÄÄ (L)
Kylmäsavusiikatartaria, siianmätismetanaa, kuutioitua makeaa sipulia ja saaristolaisleipää

PAAHTOPAISTIA JA KUKKAKAALIA (M, G)
Piparjuurella aateloitua paahtopaistia, sahramilla maustettua paahdettua
kukkakaalia ja savupaprikakastiketta

JUHLAVAA CAPRESE SALAATTIA THERONIN TAPAAN (VL)
Revittyä puhvelinmaitojuustoa, luomutomaattia, tuoretta basilikaa, paprikaa,
paahdettua pähkinää, marinoitua punasipulia ja oliivia

SALAATTIA JA KUIVATTUA RUUSUA (M, G)
Lehtisalaattia, punasalaattia, versoja, retiisiä, kuivattuja ruusun terälehtiä
ja granaattiomenakastiketta

LEIPÄÄ JA KIRNUVOITA (VL)
Ranskalaista moniviljaleipää ja perinteisellä kivimyllyllä jauhetusta
viljasta valmistettua ruisleipää sekä kirnuvoita

***

JOKIRAPUA JA AHVENTA (L, G)
Jokirapumurekkeella kuorrutettua meriahventa (MSC-sertifioidusta kalasta),
valkoviinikastiketta kotimaisesta tilaviinistä ja luomuvoissa pyöräytettyjä tilliperunoita

***

MANSIKKAA JA RAPARPERIÄ (VL)
Theron Bakeryn kesäinen mansikka-raparperi-valkosuklaa moussekakku


 

Rakastan

KYLMÄSAVUAHVENTA JA BELUGALINSSEJÄ (L, G)
Kylmäsavu-ahventartar, balsamicolla maustettuja belugalinssejä
ja wakamea tuohisessa

LOHTA JA MISOA (M, G)
Vuorisuolan kukilla graavattua appelsiininmakuista lohta
ja tummaa misosiirappia

FERMENTOITUA KURKKUA JA PARSAA (L,G)
Salaattia fermentoidusta suolakurkusta, tuoreesta parsasta, kananmunasta, lehtisalaatista
ja sitruunalla maustetusta kermaviilistä

KUTTUJUUSTOA JA MARJACONFITTIA (L)
Palkittua Kolatun kuttujuustoa, metsähunajalla maustettua marjaconfittia
ja viipaloituja ruisleipäkrutonkeja

VIHERSALAATTIA JA MEHUSTETTUJA VILLITOMAATTEJA (M, G)
Valkoviinillä mehustettua villitomaattia, frisé, radicchio, mâche
ja jäävuorisalaattia sekä neitsytoliiviöljyä

LEIPÄÄ JA VAAHDOTETTUA VOITA (L)
Ranskalaista moniviljaleipää, keittiömme valmistamaa siemennäkkäriä
ja vaahdotettua voita

***

MAISSIKANAA JA GLASEERATTUA PIKKUSIPULIA (L, G)
Paistettua maissikananfileetä, glaseerattua pikkusipulia, lintuperunoita
ja tummaa rosmariinikastiketta

***

MAITOSUKLAATA JA APPELSIINIA (L)
Theron Bakeryn valmistamaa appelsiini-maitosuklaamoussekakkua mantelipohjalla

* Villa Andaniassa ei ole A-oikeuksia.