Aktiviteetit

Joskus sitä tuntuu, että olisi mukava vähän puuhastellakin. Ei silleen vakavasti, vaan nauttien.

Alla muutama esimerkki tarjonnastamme. Tulossa on vielä paljon lisää, ja jos toivotte paikalle esim. pellekoulun tai muuta aktiviteettia, me fiksaamme nekin.

  • Live Karaoke
  • Escape room
  • Jazzia&sketsiä

 

 

Live Karaoke – laula oikean ammattibändin säestyksellä

 

 

Oletko aina halunnut päästä keikalle oikean bändin kanssa? Onko karaokebravuurisi niin upea, että uskallat mennä laulamaan sen bändin kanssa?

Live Karaoke on hauska ohjelmaa juhliin kuin juhliin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös laulukilpailu muodossa. Sama bändi voi huolehtia myös illan muusta musiikista.

 

 

 

 

 

Escape room – pakohuonepeli

 

Moni on mennyt Villa Andanian yläkertaan, harvempi on tullut pois. Onnistutko sinä joukkueesi kanssa ratkaisemaan arvoitukset ja pääsemään ulos sovitussa ajassa?

Villa Andanian yläkertaan toteutettu pakohuonepeli voidaan ottaa osaksi muita aktiviteetteja. Sopii erinomaisesti esimerkiksi virkistyspäivien ohjelmaksi.

 

 

 

Jazzia&sketsiä -sangen hulvaton salakapakka-revyy

 

1920-luvun Helsinkiin sijoittuvia kieltolakitarinoita ja aikakauden musiikkia. Esitys sopii hyvin erityisesti salakapakka- ja kieltolaki teemajuhliin. Laulajan, pianistin ja kahden näyttelijän hauskaa esitys seurattavaksi vaikkapa ruokailun ohessa.